Fresh from the owner...

13 June 2011

Dah sebulan rupanya. Tapi rasa macam baru je...

hari ni Azfar genap la sebulan. rasa macam baru sangat je lagi. cepat masa berjalan kan? sedar tak sedar dah nak habis pantang pun. hehehe... dah setengah tahun berlalu. pejam celik pejam celik dah Ramadhan. lepas tu raya. tup... tup... tahun pun bertukar.

bercerita tentang Azfar dan kelahirannya.. (pada yang belum kahwin or tengah pregnant ke, jangan la takut. benda ni normal. eh... ye ke? hahaha...) he was born dengan weight 3.2kg. masa monthly checked... masa tu 8 bulan, doc scanned and said the baby weight was 1.5kg only. doc kata hopefully lahir cukup bulan la. tapi bila keluar je lebih daripada jangkaan doc.

masa 7 bulan pun aku dah prepare barang segala. takut la deliver awal macam his sisters. bila masuk 8 bulan, tak bersalin jugak lagi. aku dengan encik suami pun tengok la graf kelahiran the sisters. Alya lahir hari ahad, Anis hari sabtu. so kami buat assumption yang baru ni akan lahir hari jumaat. encik suami siap bagi date 13 Mei. lagi.

memang betul jangkaan kami kan? hari jumaat 13 Mei. kalau ikutkan due on 26th. maknanya he was born awal 2 weeks la. ingat nak story banyak lagi tapi these kids dah started shouting. got to go...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. Alhamdulillah... bersalin awal... bestnye akak dapat baby lagi :) tahniah kak!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign