Fresh from the owner...

23 June 2011

Aishwarya Rai is pregnant. Really???


baca di Harian Metro dan Kosmo! online pagi ni tentang bekas ratu cantik dunia ni yang akhirnya pregnant her first baby at the age of 37. okay lagi tu. dapat seorang pun jadi la. as long ada kan? hehehe... macam manalah rupa babynya tu nanti? as beauty as the mother or as handsome as the father? or will have the combination from both?

aku suka sangat tengok couple ni. sweet je. terdetik jugak bagus kalau dia orang ni kawin. tapi masa tu Aish still dengan Salman Khan. tapi jodoh dia orang kuat and they got married jugak. lama dia orang tunggu tu get this child tapi semuanya bergantung pada keadaan. kalau okay tu okay la. kalau tiba-tiba jadik something nak buat macam mana kan? jangan meroyan pulak si Aish ni dah la.

teringat pulak aku kata-kata misi lepas aku bersalinkan Azfar. she said, "Lepas ni boleh la tambah sorang lagi. Umur pun muda lagi. Bila dah 40 berhentilah." aikkk... ada pulak cakap macam tu!!! saya nak berehat dulu la. hahaha...

masa dapat Alya, doc or nurses tak cakap apa-apa pun. masa dapat Anis, doc siap pesan suruh jarakkan kelahiran plus tanya kaedah merancang macam mana yang aku nak guna. time Azfar, misi cakap macam tu pulak. doc tak cakap apa-apa. ngeee...


my foot: macam-macamlah. anak-anak tu rezeki. ada orang susah nak dapat. ada orang senang dapat dan senang jugak nak buang. kita yang dapat ni bersyukurlah sebab tak semua orang bernasib baik macam kita kan?

pic godek2 di Google


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. wahhh mesti cun macam maknya :D


    p/s: kak dni duk ber-craft jarang bw skang hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign