Fresh from the owner...

25 January 2011

Dah 2011 tapi saya still sepi tanpa berita. Kenapa ye? Huhuhu...



tajuk saja dah panjang bukan main. actually, aku dah tak guna domain sendiri. sebenarnya lupa nak bayar. sedar-sedar domain tu ter'hang' begitu aje. nak mintak encik suami bayar la tapi dia sibuk sikit. takut jadik apa-apa, aku berbalik semula la dengan blogspot ni.

nanti dah bayar domain tu aku bagitau ye. banyak jugak benda yang jadik lately. mood malas nak update blog, my BIL yang tengah sakit. encik suami yang still on mc. ni semua mengingatkan kita, dugaan datang dalam pelabagai bentuk dan keadaan. sama ada kita terima semua ni atau tak... itu bergantung pada iman dalam diri kita sendiri.

bukan senang nak hadapi semua yang jadik. tapi kita kena berusaha. kena tabah. kena redha. kena sedar hakikat kejadian kita ni. yang hidup pasti akan mati. yang hidup juga akan terus diduga. berbalik la pada Yang Maha Esa. moga-moga ada sinar terang di hujung jalan kan?




my foot: apa yang jadi lebih berat bahu yang memikul daripada yang melihat...

pics from Google Image File
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. Hello there,

    I’m Azlina from Universiti Sains Malaysia, Penang. I am currently doing a research on Malaysian Bloggers as part of my Masters degree in Social Science (Psychology). Your blog has been selected and I would sincerely be grateful if you can participate in my study. In this research, I am interested to understand more about your blogging experience. If you are indeed 18 years old and above, and willing to spend a few moments of your time to complete a survey to help with my research, please answer the questionnaire in the link below as soon as possible. If you have any questions or concerns about this survey, you may email me at scorpluto35@yahoo.com.

    I sincerely appreciate your time and consideration!


    http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d



    Azlina
    scorpluto35@yahoo.com


    please delete this after done, thanks

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign