Fresh from the owner...

14 December 2010

Sekian lama... baru sekarang boleh jenguk blog! Huhuhu...


many things happened recently. me and my sickness. my encik hubby involved with an accident. my friend's miscarriaged and bla... bla... bla... bil broadband ni pun tak bayar lagi. sikit punya pemalas. hahaha... dah overdue. bil pun dah sampai last week. tapi malas benar nak bayar. kenapa entah. hari ni la kot pergi blue cube bayar kejap. tu pun kalau tak hujan.


how's everybody? lama tak jengah blog-blog korang kan? lately my sakit dah getting better. masa sudah merawat segalanya. alhamdulillah. so, dah boleh jengah blog semula. tu hari masa sakit pun encik hubby yang guna lappy. daripada terbiar tak berusik tapi bil broadband tetap jalan, dia ambik la bawak lari ke Johor. Huhuhu...


tapi ni dia dah pulangkan semula atas dua sebab. pertama-tamanya, line celcom sangat teruk kat Johor berbanding kat sini. sekarang ni line broadband ni bagus walaupun aku bayar lewat. ngeee... keduanya, dia terlibat dalam kemalangan. tangan kanan dia cedera dan dia susah nak guna lappy ni. so, dia pulangkan semula la kat wife dia ni. 


about the accident, encik hubby cuba elak kereta kat selekoh. daripada berlanggar dengan kereta, baik dia langgar lereng bukit. cedera la sikit. dah dua minggu mc. this week dapat lagi 3 hari. and today dia kena pergi jumpa pakar tulang sebab hospital tak dapat detect apaapa yang patah tapi after 2 weeks tangan dia still bengkak dan lebam-biru. huhuhu... kesian!!!

macam biasa la. the kids were extremely happy. tapi dah the father has gone back to work dan dia orang pun okay dah. dah boleh accept the father cuma bercuti kejap je. the mother pun okay jugak ye. hehehe...


p/s: pada yang melawat blog saya ni walaupun tak ada apa yang diupdate sepanjang saya sakit... 
terima kasih ye!!! you guys rock!!! take care and love ya...


my foot: cuba mengembalikan rasa ingin berblog. huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign