Fresh from the owner...

14 December 2010

Busha! Busha! Busha! Ada apa dengan BUSHA?!



alya sangat suka dengan busha. setiap kali encik hubby balik atau nak balik, dia mesti pesan belikan busha. dan selalunya jugak dia siap pesan kaler apa yang dia nak. barubaru ni dia mintak kaler hijau. luckily, masa encik hubby nak balik, dia carik jugak la busha hijau. memang alya suka sangat.

nampak je ada beli busha, terus nak pakai. tak payah basuh. memang nak pakai on the spot. kalau dah beli untuk alya, kena beli jugak untuk anis. for the little sister tak apa la. pilih je. makcik kecik tu bukan pandai pilih-pilih lagi macam kakaknya. 

sekarang ni alya mintak abahnya carikan busha kaler ungu dengan pink. walhal dia dah ada busha kaler pink. tapi dia nak jugak busha pink. so, the father layankan je. anak abah semuanya. apa yang dia orang nak selagi abah kata okay, okay la.

sekarang ni alya dah ada 4 pasang busha. huhuhu... dua kaler pilihan sendiri. the other 2 were chosen by ibu la. hehehe... 


my foot: berat alya statik lagi. kena check berat next week. nurse tu pernah cakap bila aku kata alya bukan pemakan orangnya... dia kata: "Ada jugak mak bapak yang tak bagi anak makan tapi cakap anak tak nak makan." Eh, misi... awak ke yang tak bagi anak awak makan?! Kalau saya tak bagi makan, saya tak bawak de dia orang ni datang check up tiap-tiap bulan. Baik saya duduk rumah besarkan badan saya yang tak berapa nak besar ni... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. ada ka mak pak yg tak bg anak makan? sabar je la misi tu...

    ReplyDelete
  2. ada pe...klu mak bapak malas...hehe....ala...dh bdn xnaik...cuba kena kt diorg...br dia tau...

    ReplyDelete
  3. oooooo.. busha tu seluar ketat comel yek?

    misi tu memang nak cari nahas!!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign