Fresh from the owner...

10 November 2010

Sudah terlalu lama rupanya...



the mood is still in the air. masih belum dapat bertentang mata dengan lappy ni lama-lama. sekejap ni pun dah buat kepala rasa pening. tapi saja je nak update sebab dah lama jugak tak bukak blog sendiri. jangankan blog sendiri, blog orang pun tak dijengah juga.


apa boleh buat kan? kesihatan tak jugak mengizinkan. tengah tunggu jugak ni. bila la nak okay balik. boleh la once a while meng'update' blog yang dah lama tak ber'update' ni. pada yang sudi visit... millions of thanks. bila aku dah okay nanti... sure aku buat lawatan.



my foot: macam-macam yang jadik lately. but I'm grateful coz i still have YOU!!! yup... YOU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign