Fresh from the owner...

06 October 2010

Mood ini akan berlarutan agak lama. Sampai bila pun saya kurang pasti!!! Huhuhu...



tak ada mood sangat-sangat untuk update blog. nak mengadap lappy ni pun rasa macam malas. dah berapa hari tak bukak lappy, semut dah datang buat sarang. hahaha... menjawab la operasi semut kejap tadi. itu pun sebab nak tengok FB. nak tengok dah bersalin ke tidak seorang adik ni.

ari tu overdue. check-check tadi overdue lagi and the doc bagi sampai this saturday. kalau still tak deliver kena induce. my friend pun pernah kena induce. tapi dia tak lewat. betul-betul tarikh doc bagi. tapi entah la. kena induce jugak. dua kali pulak tu. 10 jam dalam labour room baru bersalinkan anaknya yan pertama. sekarang ni dia tengah pregnant second baby pulak.

aku? alhamdulillah. tak merasa bersalin on the dot tarikh doc bagi. dua-dua lahir masa usia kandungan 8 bulan. tak ada masalah jugak. sakit tak sampai sejam... dah bersalinkan si kecik yang dua orang tu. pengalaman bersalin orang ni berbeza-beza.

eh... eh... nak cerita benda lain tapi tercerita benda lain la pulak. aku still tak sihat. me having flu and slight fever. anak-anak pun dah start berjangkit flu. tapi minor lagi. belum tahap tak boleh nak tidur malam. kalau tak memang habis la aku. hahaha...


and last saturday... encik suami aku balik. dia kata nak balik this week. tapi macam biasa la... dia suka buat surprise. terjongol muka dia kat depan pintu malam ahad tu. tapi aku pun macam biasa jugak. dah boleh agak kalau dia nak balik. dan macam biasa jugaklah... the kids were very happy. excited tak hingat. budak-budak ni kalau dengan encik suami, memang macam tu.

Anis tengah tidur... dengar je suara abahnya terus bangun. Alya pun sama. malam tu dua kali bebudak ni jaga dengar suara abah dia orang. dah bangun tu encik suami la yang melayannya. aku tidur je la. hahaha... bila time Anis nak susu baru aku ambil. Alya dah tentu dengan botolnya.

thanks to encik suami sebab baru je lagi balik masa raya tu hari... dah balik semula sebab nak tengok anak-anak dengan isteri. appreciate it sooooo much!!! dan terima kasih jugak sebab perapkan ayam berempah untuk memenuhi selera tekak isteri awak ni. ngeee...



my foot: macam-macam berlaku. and still aku berada di awang-awangan. kepala ni tak berapa nak betul lagi. pada yang visit tu... thanks a million. will visit you later okay!!! huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. sweetnya... anak2 ayah mesti nak manja2 hehe. teringat masa kecik2 dulu suka manja ngan abah. dah besau manja ngan umi ;p

    ReplyDelete
  2. pasni dah rajin2 kalu update la sepatah dua kata...hehehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign