Fresh from the owner...

01 October 2010

Alahai... di manalah mood saya ni berada! Kamu ada jumpa?


ni entri pertama untuk hari ni.
october 1st.
dasar pemalas.
hahaha...

mood aku hilang entah ke mana.
puas cari tak betemu jua.
cewah...

actually, lepas Anis okay daripada demam...
Alya pulak demam.
biasa la kalau Alya demam.
meragam lebih sikit.


serba-serbi tak kena.
mengalahkan si adik.
mood yang dah sedia out tu memang out la.

kesian jugak kat dia.
nak mengadap lappy pun tak ada mood.
cuma tadi la pujuk dia tengok something dalam internet.
baru dia okay sikit.


sekarang ni tengah tunggu nasi air dari kedai.
nak bagi si kecik aku yang dua orang ni makan la.
Alya susah nak makan nasi.
bila pujuk nak belikan nasi air...
baru dia kata okay.

hopefully dia nak makan la.
kamu dah makan?


my foot: sebab apalah si kecik dua orang ni demam. mujur la tak meragam sangat. kalau tak pening jugak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. akkkkaaaaaa! plishh belanja dni nasik air! lama dni tak makan ni. gullllllllp

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign