Fresh from the owner...

23 September 2010


suka sangat tengok pasangan ni. kiut-miut. serasi je. tak banyak pulak kontroversi pun pasal dia orang ni. setakat yang baca dalam paper pun mana ada cerita yang tak elok pasal dia orang. semua okay-okay je. harap berkekalan la hendaknya. perkenalan yang singkat tu lagi berkma daripada kenal bertahun-tahun tapi penyudahnya perceraian.

kadang-kadang dah erlalu lama kenal pun jadik bosan jugak kan? entahlah. artis-artis yang lain contohi la pasangan bahagia yang macam ni. ada masalah pun selagi boleh settle sendiri, settle sendiri-sendiri je. kalau tak boleh tu baru bawak ke pejabat kadi untuk kaunseling.

to Vee dan Shidi... selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke-10. semoga terus kekal bahagia ke akhir hayat. cerita tentang mereka ada di sini.


my foot: mahu jadik isteri yang terbaik dan juga solehah!!! insyaAllah...

pic from Google Image file
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. amin.. dni pon nak jadi siteri solehah juga kak :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign