Fresh from the owner...

22 September 2010

Siapa nak anak macam Asari? Mesti tension kalau dapat yang ala-ala macam tu...


ni lagi satu cerita favorite. kartunnya macam shin chan jugak. asari-chan. pernah tengok? comel je kartun budak perempuan ni. dia ada kakak. berbanding dengan kakaknya, asari-chan ni macam nobita la. kalau benda lain ok je. bab pelajaran memang out la. tatami si kakaknya memang pandai.

parents dia memang sayangkan dia. tapi kalau tengok nampak jugak yang asari ni lebih rapat dengan ayah berbanding mak. sebab mak lebihkan tatami. tapi yang kelakarnya dalam cerita ni ada seekor anjing. anjing tu pun nama asari. sama macama si asari ni. alahai...!!!

sesekali layan kartun tu seronok jugak. Detective Conan pun syok jugak tengok. sebab tu kalau ada chanel animax, encik suami akan berbunyi la sikit. asyik tengok krtun je. ngeee... bukan tengok selalu pun. kadang-kadang je.

kebetulan layan anak-anak, layan jugak la cerita yang dia orang tengok kat tv. tapi kalaucerita pasal baby... Alya suka sangat. jangankan cerita... nampak baby pun dia akan pergi tengok. huhuhu...


my foot: ingat nak ke pejabat penghulu la petang ni. nak kemas kini borang sikit.


pic credit to Google Image file
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign