Fresh from the owner...

28 September 2010

Sata! Alahai... sedapnya!!!


siapa pernah makan sata? 
ada yang tak pernah ke?
sedap kan?
aku suka sangat sata.

tapi bukan semua orang buat sata sedap.
kebetulan ayah aku baru balik daripada Kuantan.
dia mesti lalui dekat Tanjung lumpur dan singgah beli sata kat situ.

sedap satanya.
panas-panas pulak tu.
kecur liur aku ni.
hehehe...


my foot: nak pergi makan sata lagi la. kamu nak jugak? moh le ke sini.

pic from Google Image file
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. hukhuk... terliur dni kak.. dni nak mintak sket! gulpp.. nelan air liur ni :D

    ReplyDelete
  2. waaaaa......nak balik pahang...hhuuhuhu..memang best sata itu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign