Fresh from the owner...

10 September 2010

Raya! Raya! Raya! Dan Raya lagi...


mula-mula dulu beraya sendiri je. tak payah nak fikir apa-apa. just diri sendiri. tahun 2007 sambut raya bertiga sebenarnya ni. masa ni mengandungkan Alya 4 bulan. tak beli baju raya pun. last minute decided beli jubah untuk buat baju raya. untuk encik suami just belikan baju je. tanpa seluar. padankan dengan slack. senang je kerjanya.


bila tahun 2008... kena extra sikit sebab dah ada Alya. time raya dia dah 7 bulan. raya bertiga jugak. kali ni Alya dah keluar. happy je beraya dengan baby kecik. seronok kumpul duit raya untuk anak- hehehe... dasar betul la!!! tambahan pulak bila saudara ramai. best!!


last year beraya dalam pantang. masa ni Anis baru je 15 hari. kecik lagi. nasib baik baju raya dah siap awal-awal. cuma untuk Anis la tak ada baju raya. just carik baju yang seakan-akan kalernya macam baju raya parents dengan big sis dia. 2009 beraya berempat. seronok jugak walaupun tak beray ke mana tapi still merasa macam raya sebab ada saudara mara datang melawat.

2010 ni pun masih beraya berempat. tapi kali ni dua-dua si kecik aku dah besar. dah boleh pakai baju sama kaler dan sama fesyennya. baju raya pertama untuk dia orang kurung riau dan ibunya cuma kurung biasa. abahnya pulak baju melayu teluk belanga. 

meriah je rasa kan? raya kamu macam mana? best jugak?


my foot: sempat ke merasa raya tahun berikutnya??? minta dipanjangkan usia menikmati hidup dengan anak-anak yang sedang membesar ni...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. selamat hari raya sis... :) dni kepenatan hari ni.. hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign