Fresh from the owner...

30 September 2010

Rasa macam nak buat GA "Rush Hours!!!". Agak-agak ada tak nak join? Hehehe...


hajat hati nak buat GA ni memang dah lama.
tapi entah la nape tak buat jugak lagi.
malas kot.
hehehe...

hadiah pun dah ada.
ingan nak buat macam dni la.
kalau dni buat 3 jam.
aku nak up sikit 5 jam. 
tak pun sehari.
boleh gitu?

ciplak idea awak ke sis?
hehehe...
plan dah lama cuma tak tau la.
baru-baru ni macam terfikir la jugak.
sesekali buat GA pun okay jugak.

asyik masuk GA orang je kan?
kamu setuju?
kalau ramai setuju boleh la buat GA.


my foot: masa belajar dulu banyak jugak kumpul hadiah bila melawat tempat-tempat orang or tengok barang je berkenan. dah ada tu boleh kasi kat follower sendiri kan? hmmm... still thinking!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign