Fresh from the owner...

07 September 2010

Peminat Norman Hakim dan Memey Suhaiza, JANGAN baca ini!!!


ada apa dengan dua artis ni? dalam paper sekarang, banyak jugak keluar cerita pasal artis ni. mungkin lepas dia orang umumkan nak bertunang raya ke-4, cerita dia orang pun meletup-letup sepertimana kes khalwat dia orang tu jugak.

tapi jadik macam meluat pulak bila baca cerita-cerita dia orang tu. hai... dah ada dalam paper kena baca la jugak. takkan nak skip kot. membazir beli suratkhabar kalau tak telek habis setiap muka surat. okay! it's a lie. padahal boleh je skip kan? hahaha...

sebenarnya, saja nak sakitkan hati sendiri dengan baca cerita dia orang tu. tengah bahagia ni, semua benda nampak manis je. Norman Hakim buat puding sagu Memey (macam JLo masa benrcinta dengan Ben Affleck. siap ada lagu lagi... kita punya food dedication!) tanda sayang pada si buah hati.

Memey pulak buat pengakuan yang Norman Hakim tu Mr. Right dia. yea... yea... yea... sekarang ni Mr. Right la sangat. kalau kena macam Abby Abadi? right no more la kan? hahaha... tak payah buat pengakuan or to show your affection towards each other. belum rasmi lagi jadik hak sendiri.

macam-macam boleh berlaku. lebih baik simpan sendiri-sendiri je dan cuma shakap apa yang perlu. bila dah jadik perkara sebaliknya baru menyesal sebab dah terkeluar kenyataan yang tak sepatutnya. tapi by that time dah tak guna semua tu kan?

hopefully you'll find happiness among each other!!!



my foot: tak pernah cakap encik suami Mr. Right. cuma selalu cakap... dia YANG TERBAIK yang DIKURNIAKAN ALLAH untuk aku!!! dan akan kekal jadik yang terbaik. insyaAllah...

pic from Google Image file
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. yup..dh boring baca cerita diorg..tp x kawin2 jgk..

    ReplyDelete
  2. ermmp...dah naik muak tgk diorg ni...abby abadi lagi muak tgk aksi diorg ni agaknya....

    ReplyDelete
  3. xsuke tgk aksi2 'mesra' mereka tue..hal mahkamah xsetel lagi tapi wat cam xde rase bersalah langsung. kalau betol lah diorang innocent, at least show some respect to others la kan until selesai kes tu..dats my opinion la ^^

    ReplyDelete
  4. diorang nak bertunang raya ke-4... kawen tah bila.. hari tu cakap kawen tahun ni... adeih

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign