Fresh from the owner...

29 September 2010

Mood untuk berblog jatuh merudum!!! Kenapa ye?


sebenarnya aku tak berapa sihat. Anis pun tak sihat jugak. demam. sekarang ni mengadap laptop lama sikit buat kepala aku sakit. jadik malas nak mengadap laptop ni lama-lama. mujur jugak Anis demam tapi tak meragam. huhuhu...


post ni pun untuk semalam tapi tengah menaip, disconnect. pastu dah tak nak re-dial lagi dah. tutup laptop and tidur je la. hehehe... kebetulan pulak mood memang tengah out. ni kira okay sikit la ni. teuk kalau penyakit macam ni datang kan?


harap-harap tak lama la. macam mana dengan pagi kamu hari ni? okay?


my foot: mahu tidurkan Anis. baru boleh buat kerja lain lepas tu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. semoga anis cepat sembuh.. amin..


    kak, dni tak de mood nak blogging sebab tenet meroyan. hu

    ReplyDelete
  2. biasa arrr...kdg2 malas jgk...hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign