Fresh from the owner...

20 September 2010

Mak aiii... serangan malware bermula!!!


bila line dah okay sikit...
nak la blogwalking.
tapi banyak jugak blog yang kena serangan malware.

antara yang aku tak sempat nak jengah...
blog ardinihumaira, no19 dan ada la dua tiga lagi.
aku tak masuk pun.
lappy ni baru nak sihat sikit.

entah-entah aku pun kena serang jugak.
huhuhu... sabar je la!!!


my foot: pagi ni nak bawak anak-anak pergi klinik. Anis cucuk setahun dan Alya kena makan ubat cacing. ngeee...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. akak guna mozilla ke... kalau mozilla, banyak yang kena malware.. dni guna google crome.. guna mozilla, bukak BH, mymetro pon kena malware. huhu

    ReplyDelete
  2. @ ardinihumaira

    guna google chrome.
    still detect ada malware...

    ReplyDelete
  3. yup..bnyk yg kena malware...siapa punya angkara la ni...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign