Fresh from the owner...

25 September 2010

Majlis Perkahwinan Nur Nadia SM Nasimuddin- Anak Pengasas NAZA.flv


wedding ni memang macam fairy tale.
nampak macam ada unsur-unsur orang greek gitu.
berduit tak apa.
macam kita ni jangan harap la nak buat macam ni.
mahu berhutang 30 tahun.
hahaha...

tapi yang menarik perhatian waktu lafaz akad nikah.
sekali lafaz je dah sah jadik pasangan suami isteri .
tapi ada ke orang tepuk tangan sebaik selesai lafaz akad nikah?
erk?! mungkin pemikiran kita tak sama.
hehehe...

apa pun semoga pasangan ni kekal bahagia ke akhir hayat.
pasangan yang sama cantik dan sama padan.


p/s: ada sesiapa tahu tak tajuk lagu latar video ni?


my foot: perkahwinan I pun sederhana je tahu. yang penting U and I bersatu dalam restu. ewaahhh....!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. vc wedding ni sweet sangat...memang macam fairy tale kan...sama padan

    klik2 vaseline

    ReplyDelete
  2. @ miss chekleen

    huhuhu...
    orang kaya boleh la...

    p/s: simpan vc ni sebab sukakan lagu latar dia tu...

    ReplyDelete
  3. Wow... saya mahukan macam nie :)

    New Entry ProfHariz
    Video Klip Kutuk Namewee Rasis?

    ReplyDelete
  4. wedding dia memang grand... tapi, yang awal2 tu macam isk.. tatau nak cakap... dni pun ada wat schedule post mengenai video ni.. :D

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign