Fresh from the owner...

06 September 2010

Kenapa saya tak balas komen? Sebabnya... huhuhu...

sebetulnya bukan malas. tapi kena bertindak bijak. hahaha... alasan!!! kalau dah dasar pemalas tu jangan bagi alasan la. komen kamu aku baca. cuma tak terus balas je. sebabnya selain daripada MALAS tu kena pulak dengan berukbang ni, korbankan dulu.

entri yang penting. kalau line okay baru boleh reply komen. kalau tak susah jugak. tengah-tengah reply, tiba-tiba line menjadi hampeh. kan ke hampa jadiknya nanti. dengan itu biarlah ku baca saja komenmu itu. nanti ku balas ye.
ngeee...

ramadhan pun sudah hampir tiba ke penghujungnya. cepat benar masa berlalu kan? rasa macam baru je lagi kita berpuasa... amalan kita macam manalah kali ni? huhuhu...


my foot: ramadhan kali ni cuaca mendung je. sesekali je kena dengan cuaca panas. di sana macam mana? sama macam di sini?


pic from Google Image file
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. kat sini pun begitu sis :D hehe... dni lak tenet meroyan tak dapat berblog. sobsss

    ReplyDelete
  2. setuju...mmg nak balas..tp bila guna brukbend sakit hati jer....hope leh balik umah sewa cepat skit..

    ReplyDelete
  3. salam.. tq jenguk blog alycia.. selamat hari raya untuk u & family.. sudi2 lah ambik kat raya alycia di blog ;)

    ReplyDelete
  4. bukan malas kan?? tapi tak ada masaaaaaaa hehehehe

    ReplyDelete
  5. hehe..
    intenet sy bengong..sedih tul ta leh nk blogwalking mcm biasa..huhu~

    ReplyDelete
  6. ssh jgk mendung jer nak raya nie.. membasuh lmbat kering.. tp rahmat tak lar penat sangat posa.. Selamat HAri Raya..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign