Fresh from the owner...

07 September 2010

Kad raya kedua daripada Ibu Arifa...


kad raya kedua daripada ibu arifa.
comel kan arifa?
bulat je mukanya...
terima kasih ye ibu arifa.
sudi jugak bagi kat raya kat saya.
huhuhu...



my foot: blog and blogwalking selain up trafik mengeratkan hubungan silaturrahin kita di alam maya. tak kenal muka tapi kadang-kadang tu rasa macam kenal je kan?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. terima kasih krn sudi menerima kad raya saya yg tak seberapa nih.

    selamat hari raya..maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  2. dni baru dapat sekeping. hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign