Fresh from the owner...

04 September 2010

Kad raya daripada Norgadis. Terima kasih daun keladi...


terima kasih wahai si cantik manis.
kad raya online pertama yang akak dapat.
daripada norgadis si manis labuan.
hahaha...

actually... dah lama sangat tak hantar kad raya kat orang.
last time pun  empat lima tahun lepas.
bila dah kawin ni... dah tak hantar kad raya lagi.
just wish thru sms.

tapi sms ke mms sekalipun tak dapat nak menandingi kad raya biasa.
cuma sekarang ni tak banyak designs.
kalau zaman aku dulu...
mak aiii... rambang mata nak pilih yang mana satu.

sekarang ni nak cari kad raya pun susah bangat.
banyak yang tak berkenan di hati.
design pun dah tak best macam dulu.
huhuhu...


my foot: masa ambik anak-anak buah aku daripada sekolah semalam, berlari la dia orang ni bagitahu si Halim Amar (anak buah juga!) dapat surat chenta. hahaha... kad raya chenta la yang betulnya. baru darjah dua dah pandai ko ek?! macam-macam la budak sekarang...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. ^__^
    wow.. bestnya sis... dni duk tengok kad raya cam tak sabo nak pegang duit raya hik3

    ReplyDelete
  2. salam,
    terima kasih banyak2 kerana sudi terima kad raya yg takseberapa dari saya tu, moga raya nanti membawa keriangan buat kita semua...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign