Fresh from the owner...

17 September 2010

Huhuhu...Akibat virus yang terlalu lama diperam la ni!!!

Ingat nak hantar cik lappy ni ke kedai. ada virus banyak dalam ni. tu ari konon nak send ke kedai dah. nak servis. tapi tak jadik. sekakrang ni virus ni kot bagi efek pada blog.

kenapa cakap macam tu? aku dah jumpa caranak taip and post entri. tapi keadaan new post ni tetap sama macam semalam.tak ada perubahan. huhuhu...

tapi tak apa la. at least still boleh taip something kan? tak ada la taip tajuk je. ni nak blogwalking pun still tak dapat. line sanagt teruk la lately.

tak tahulah kenapa. sudah bosan tapimasih menggunakan. macam mana tu? sapo nakjawab? huhuhu....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Asek baca line hampeh aje..guna line apa ni teruk sgt? huhuhu

    ReplyDelete
  2. alang2 tukar je pakai lain pnya service kalau x ok line tu... huhuhu

    ReplyDelete
  3. err... risau lak ngan laptop dni.. dni tak pernah scan. adeih.. insaf :'(

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign