Fresh from the owner...

26 September 2010

Happy Birthday to all my beloved!!!


sepatutnya entri ni dipost semalam.
tapi akak ni la terlupa nak postkan.
hehehe...

semalam jugak birthday certain members in the family.
my brother, my nephew and my SIL.
ada 6 orang yang celebrate birthday dia orang bulan 9 ni.

my nephew memula sekali on the 2nd...
kemudian si kecik aku... Nur Anis Insyirah on the 5th.
my nephew again on 23rd.
lastly... yang tiga orang as I mentioned above.

tapi yang a bit kelakar pada aku la...
my bro dengan my nephew yang celebrate birthday semalam ni memang tak link.
aku pun tak tahu kenapa.

kalau dia nampak abang aku ni datang, sure dia lari.
bukan setakat lari cari pelindungan... tapi menangis.
tak serasi agaknya.
my nephew tu baru je masuk 2 tahun semalam.
and my brother is 40++.
my SIL pulak 30++.

and the the nephews yang celebrate birthday on the 2nd and 23rd tu... sebaya!!!
sama-sama ambik UPSR dan sama-sama ikut lawatan ke KL semalam.
macam kembar tapi bukan kembar.
hehehe...

Happy Birthday Guys!!!
Wish you all the best in life...


my foot: open house dengan birthday celebration tak jadik nak buat. pengurus sudah lari. hahaha...

pic from Google Image file
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. semoga mereka semua dipanjangkan umo dimurahkan rezeki, amin

    ;)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign