Fresh from the owner...

25 September 2010

Entri dah lama. Lupa nak publish je. Ngeee...


akhirnya menang jugak GA 3 jam sahaja #9 dari cik dni yang comel.
nampak tak nombor 2 tu.
SAYA LA TU!!!
yeay...!!!
kalau dni tak mention...
sampai sudah la akak ni tak tahu.

sebetulnya masa dni umumkan pemenang tu...
bukan setakat lappy ni.
tapi internet pun jammed jugak.
memang panas la.
rasa macam nak tukar streamyx time tu jugak.
hehehe...

alhamdulillah... rezeki!!!
terima kasih dni...


my foot: mood nak masuk contest dengan GA tu ada. tapi syarat-syarat tu la yang malas nak ikut. hahaha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign