Fresh from the owner...

26 September 2010

DiGi iPhone 4 me


tak pernah masuk contest nuffnang pun sebelum ni. saja nak try luck walaupun tahu berduyun-duyun orang nak join dan menang contest ni. siapa yang tak nak iPhone 4 kan? gajet baru. paling latest. paling up-to-date. kalau dapat memang tayang seminggu la kat orang ramai. seminggu ke? berminggu-minggu la.


DiGi memang generous sebab nak bagi iphone free walaupun cuma untuk seorang nuffnanger yang bertuah. kenapa DiGi patut bagi iPhone tu pada saya? sebab saya tak pernah ada iPhone. hahaha... as if semua orang ada kan? the latest gadjet is soooo superb. gorgeous!!! marvellous!!!

iPhone 4 adalah teknologi masa depan. design dan kata-kata ini membenarkannya.


When creating iPhone 4, Apple designers and engineers didn’t start with a clean sheet of paper. They started with three years of experience designing and building the phones that redefined what a phone can do. iPhone 4 is the result of everything they’ve learned so far. And it’s all contained in a beautiful enclosure a mere 9.3 millimeters thin, making iPhone 4 the world’s thinnest smartphone. http://www.apple.com/iphone/design/


sakit mata tidak mengapa,
bentuk menawan idaman semua,
retina display penyelesaiannya,
kalau tak nampak lagi tak tahulah saya!

ambil gambar di sana sini,
bila tak jadi tension sekali,
blogger tegar perlukan ini,
5 megapixel memuaskan hati.

bermain air sesedap rasa,
orang tersayang tersenyum girang,
video dirakam setiap masa,
ada iPhone kerja pun senang.

designers Apple sakit kepala,
nak cipta iPhone 4 untuk semua,
siapa tak mampu boleh tengok saja,
telan air liur nak buat macam mana?

mujur ada si kuning ini,
DiGi namanya pengubat hati,
walaupun satu hadiah diberi,
berebut la orang nak barang free.

sekalung tahniah pada yang menang,
pada yang kalah jangan menyendiri,
kumpullah duit dari sekarang,
dah banyak nanti boleh la beli.

hehehe...

good luck to all contestants. iPhone4 adalah yang terbaik dari ladang. SAYA NAK iPHONE 4. iPHONE 4 NAK SAYA. walaupun saya tak menang... saya tetap nak iphone 4. boleh gitu? huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign