Fresh from the owner...

20 September 2010

Buka blog je ada page si biru!!! Bosan la saya!!!


sekarang ni asal online je mesti keluar page si biru ucap selamat. naik malas nak tengok. ada ucapan tertulis bayar awal untuk elak gangguan. tapi aku bayar awal jugak. still ada gangguan apa. tak ada maknanya semua tu. bohong belaka. huh! 

bukan jadik masalah pun page ni kan? tapi memang jadik masalah la. sebabnya? dengan line yang teruk tahap longkang (wah... marah ke? marah ke? marah la ni!!!), bila loading page blogger lain... mesti keluar la benda alah biru ni. dah buang masa kat situ. 


bukan terbakar jiwa raga lagi dah macam ni. memang dah jadik debu segala. tension gila. sejak raya tu hari connection memang teruk sangat. teruk daripada yang teruk aku alami sebelum ni. hah, macam mana tu? dapat loading lama kat blog sendiri dah kira rahmat besar.

hari ni ingat nak pergi tanya pasal pakej P1 wimax tu la. nak kena tukar lain jugak la. bayar awal pun kalau line still macam ni, membazir la pulak. kalau seminggu je line problem, dah berapa sen rugi kat situ. bayar tetap kena bayar. tak ada pengurangan sikit pun. mungkin jugak akan tanya untuk streamyx. tengok la macam mana nanti. 



p/s: line aku je ke atau line korang pun sama macam aku? 



my foot: masih sayang dengan si biru. tapi tak ada kesudahan kalau terus macam ni. nak buat kerja lain pun tak dapat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. dni lom penah dapat page biru tu kak.. tapi yang dni hampeh ngan bill dia.. kena charge untuk penghantaran bill. nak stop benda tu kena gi centre. ingat kita ada masake nak pegi sana... dah sape suh dia hantar. takyah la hantar. hu.. tensi dni


    p/s: akak lom kasi alamat kat dni.. akak pemenang GA #9

    ReplyDelete
  2. berukbang mmg camtu...streamyx plg ok tp kdg2 teruk jgk...

    ReplyDelete
  3. kalau servis dia tip top leh la jgk nk bayar awal..ini servis pun kadang2 jer ok,,,,

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign