Fresh from the owner...

27 September 2010

Bila si cantik manis Lisa Surihani bertudung!!!


cantik si Lisa ni kan?
manis je nampak kalau dia bertudung.
ini salah satu watak yang dipegang dalam Tudung Ekpres.
ramai yang mmuji penampilan si manis ini dalam drama bersiri tu.

peminat-peminat pun mengharapkan benda yang sama.
agar Lisa Surihani tampil bertudung secara permanent.
eh... eh... macam kerja pulak bunyinya.
tapi biarlah si cantik ini melakukan atas keinginan sendiri.

buat sebab orang pun tak ada guna.
buat sebab nak berfesyen pun sama jugak.
tak ada gunanya.

mahu tahu lagi? kamu boleh jengah ke sini tau...



my foot: kenapa ye untuk iklan-ikln produk pemutihan mesti ambik orang yang dah sedia putih kulitnya? dia orang ni nak tipu siapa sebenarnya? huhuhu...

pic from Google Image file
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. slm ziarah :)

    kalau produk kurus pula, model2nya kurus2 banget kecuali rancangan biggest looser, tapi tak semua org berjaya masuk ke biggest looser... huhuhu

    ReplyDelete
  2. Great writing, I've been after that!?!

    ReplyDelete
  3. mmg cantik dia bertudung..

    yg iklan slim2 tu amik plak model yg mmg dah kurus..cube amik sy ni, barulah org boleh percaya..

    ReplyDelete
  4. lisa memang cantik...dia pakai pun tak seksi...manis je..tapi kalau bertudung lagi manis..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign