Fresh from the owner...

08 September 2010

Bila line internet tak sabar nak beraya!! Mula la nak meroyan. Huhuhu...


sebenarnya daripada semalam line ni macam ni. kejap-kejap je disconnect. baru je loading page nak blogwalking, tiba-tiba blinking kaler biru la... cyan la... menyirap betul. banyak kali cuba dan banyak kali jugak jadik macam tu. in the end, terus disconnet. tak mahu connecting lagi.

mula-mula tu rasa macam sabar je. tapi lama-lama mula la menyirap tahap sirap. hahaha... banyak kali jugak main bukak tutup je laptop ni. jangankan blogwalking, nak post entri pun tak dapat. ngeee... ni pun kira okay la. daripada pagi tadi dok disconnect. geram jugak.
 
pagi ni nak cuba blogwalking. maaf kalau aku tak sempat nak balas semua kunjungan. bukan sengaja. bukan malas jugak. tapi line ni la macam hampeh je. harap-harao faham ye!!! tapi bila line dah okay... selalunya aku balas balik visit kamu-kamu sekalian. guna broadband macam ni la. dugaannya besar sangat. huhuhu...
aku blogwalking sekarang la sementara kaler hijau dan biru ni masih ada. good luck to me la!!!



my foot: ingat mahu ke mega pasar tani la hari ni. tapi cuaca macam ala-ala tak berapa elok je. huhuhu... baru nak cuci mata last minute!!!

pic from Google Image file



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. tu la kak.. layan bokbeng ni cam nak kerepot muka dni tahan geram. huhu

    ReplyDelete
  2. salam,
    memang anis boleh gila meroyan layan berukband ni, dah tuka dah skarang dah okey

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign