Fresh from the owner...

13 September 2010

Berblog dengan streamyx dan laptop baru adik iparku. Hahaha...


disebabkan lupa nak bawak balik laptop sendiri, kena la pinjam laptop adik iparku ini. laptop baru beli. ada bau kedai lagi. hehehe... kat rumah mak mertua aku ni guna streamyx. setakat surfing bila balik kampug ni memang tak ada masalah. lancar je. berbanding dengan berukbang tu... huh!!!

seronok guna streamyx sebab takde gangguan. tak tension. boleh tinggal tanpa disconnect. huhuhu... bila la boleh guna streamyx. bosan sudah guna berukbang.

hari ni patutnya balik ke Pahang. tapi encik suami decided untk balik esok pagi je. certain places dah start schooling esok. ada yang start next week. cuti sakan la budak-budak ni. dalam pada tu, pada yang balik raya or nak balik bekerja... berhati-hati la kat jalan raya tu.

jangan ingat orang yang tersayang. sebab ingat orang tersayang la eksiden. betul tak? dok ingat je sampai bawak kereta or motor pun tak concentrate. cuba ingat sebelum memulakan perjalanan. baru okay. dalam perjalanan jangan ingat. bahaya!!! ngeee...
kejap lagi mahu ke baby center. nak carik diapers for these two kiddos. bawak hari tu ada extra. tapi ni dah lebih dua hari. stok pun dah out. 


my foot: ada yang buat rumah terbuka ke syawal ni?


pic credit to Google Image file
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign