Fresh from the owner...

24 September 2010

Apa punya menantu hantu la ni?! Masa nak mintak elok-elok. Bila dah dapat tak nak jaga baik-baik pulak tu!!!

gambar hiasan


dalam akhbar online hari ni ada cerita mengenai menantu hantu yang belasah mentua sampai berdarah. apa punya lelaki la sampai sanggup belasah orang tua. masa nak kan adank dia dulu, kau mintak sikit punya baik. bila dah dapat, kau buat anak dia macam punching bag.

pukul ikut suka hati kau je. kalau ras tak puas hati beli l punching bag satu. senang kau nak tumbuk-tumbuk. sekalipun dia isteri kau... nak bagi pengajaran ke... bukan dengan cara menumbuk, terajang atau belasah. itu bukan lelaki namanya kalau buat macam tu. huh!!!

kamu mahu tahu? klik sini.



my foot: bersyukurlah kalau dapat suami yang baik walaupun tak romantik.

pic from Google Image file
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. gile ke apa jantan tu..ngan org tua pun nk buat tmpat belasah..mmg betul2 hantu jantan tu

    ReplyDelete
  2. dunia kahir zman kan? manusia tidak lagi ada rasa belas kasihan..
    Bersyukur suami kita tdk sebegitu walaupun banyak kekurangn

    ReplyDelete
  3. jahat betul menantu gtu.. lanting dia dalam sungai baru tahu. hu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign