Fresh from the owner...

05 August 2010

Tiada entri baru!!! Bukan malas tapi bila line teruk sepanjang hari, lebih baik tidur. Ngeee....


daripada tajuk saja, apa yang boleh kamu agak? semalam line teruk gila. memang tak boleh nak connect internet langsung. jadik tak ada entri langsung la semalan.

pagi ni bukak... alhamdulillah... okay sikit berbanding semalam. walaupun tidak 100% bagus tapi boleh la buat sementara. nak buat macam mana kan? huhuuhu...

my kids are gertting better walaupun batuk dengan flu still ada. demam dah okay. berkat sabar dan doa... alhamdulillah! batuk pun dah kurang. cuma Anis kalau batuk still teruk walaupun nak dengar dia batuk malam-malam tu susah jugak.

tapi sekali dia batuk memang teruk jugak. tak berapa nak makan walaupun still aktif. cuma mak bondanya kurang aktif. semalam jugak sakit kepala tahap sederhana. masih boleh jaga anak-anak. tak macam biasa kalau kena migrain.

tidaklah tidur sepanjang hari. tapi tidur la kejap dengan anak-anak tengahari tu untuk hilangkan sakit kepala. ingat nak ke bank petang semalam pun tak jadi. cuaca panas. dengan migrain ni memang tak boleh berpanas. takut lagi teruk. hari ni nak pergi bank la. nak bayar bil segala. mahu ikut sama???



my foot: rasa macam mahu makan bubur kacang la pagi-pagi ni. mengidam ke? hahaha... belum! belum dan belum!!! ngeee...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. hehe.. samala kita kak.. naseb badan guna bokbeng ;D

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign