Fresh from the owner...

05 August 2010

Siapa mahu belikan saya telefon baru? Huhuhu... Tak beli pun tak apa. saya hantar repair dan kamu bayar. Okay?!


ini LG kesayangan aku. pemberian ikhlas seorang suami. hehehe... aku dapat ni masa mengandungkan Alya 7 bulan. mula-mula encik suami tanya, aku macam  tolak jugak. tapi last-last dibelinya jugak. dah beli, aku ambik la guna. hehehe...

dah dua tahun lebih dengan aku. tercampak, terpelanting, dicampak... semua ada la. cukup lengkap. sekarang ni, cik LG ni dah macam mengong-mengong sikit. speaker pun dah tak berapa kuat. kadang-kadang off sendiri. ada masa tu... tengah bercakap pun boleh off. hangin betul la. tapi aku tetap sayang pada cik LG ni.

satu lagi pemberain seorang kawan. nokia. gambar tak nak keluar pulak. telefon tu pun dah mengong-mengong jugak. memory kad aku dah jahanam dibuatnya. baru sebelum pakai, memory card corrupted. tapi sebab kawan yang bagi... no hal la. terima je dengan hati tenang. uwaaa...

ada sesiapa nak belikan aku telefon baru? tak apa!!! tak payah beli. bayarkan harga repair saja dah cukup. boleh??? ngeee...



my foot: hujan pulak pagi ni. menjejaskan line yang tak berapa nak okay ni. huh! bukan marahkan hujan tapi marahkan pihak yang menyediakan talian berbayar ni...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. kalu sayang lagi tukar je bateri baru....

    ReplyDelete
  2. kita pun pakai lg gak..
    berkenan yang lain tapi kena tunggu mengong dulu..


    hehe..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign