Fresh from the owner...

09 August 2010

Semalam tiada langsung entri. Salah satunya adalah line dan salah duanya... erk?!!!


semalam tak sempat nak update blog dengan new entri sebab line dan  masa yang tak berapa nak ada. semalam jugak adalah hari jalan-jalan bersama family aku yang kecik ni. bawak anak-anak jalan-jalan. seronok tengok dia orang seronok.

kebetulan... eh, bukan kebetulan! encik suami balik sebab rindu kat anak-anak dengan ibunya sekali ye. hehehe... cuti pulak lama sikit berbanding biasa. encik suami balik dengan keadaan dia yang tak berapa nak sihat. tapi anak-anak punya pasal kan?!

so, the kids memang excited. memang tak nak berenggang langsung dengan abahnya. hilang kejap je mencari-cari. semalam dispentkan khusus untuk family. this blog can wait but my family cannot. betul kan? family first...

bawak anak-anak makan kat luar jugak. banyak si kakak makan dengan abahnya. Anis dah tentu aku suapkan. sama jugak. berselera makan. Anis kan pemakan orangnya. bila sakit je kurang makan sikit. kalau tak, nak makan je kerjanya.

sesekali spend masa berkualiti bersama memang seronok. menggembirakan bukan saja pada anak-anak tapi kami the parents!!! satu perasaan yang parents tahu kalau sangat jarang dapat jumpa. memang anak-anak la paling excited...



my foot: father, mother, daughter and smaller daughter equal to one small family and big equal to HAPPY FAMILY!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. betul3.. memang eksaited.. jum kak bekpes.. ;D

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign