Fresh from the owner...

31 August 2010

Selamat Ulangtahun ke-53 Malaysia...


macam biasa.
kita merdeka dah lama.
tapi pemikiran anak-anak muda kita ni macam mana?
(erk?! dah tua ke aku ni?! muda belia la...)


apa pun!!!
Malaysia is still the best.
hujan emas di negara orang... hujan batu tetap di negara sendiri kan?
perbanyakkan amal di bulan ramadhan.


merdeka tu merdeka jugak.
tapi still dalam bulan ramadhan ni.
hehehe..



my foot: walaupun tak failed sejarah masa SPM, dan tahu la sikit-sikit tentang sejarah... aku tetap syangkan MALAYSIA!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign