Fresh from the owner...

22 August 2010

Saya mengantuk tapi saya buat-buat macam tak mengantuk. Huhuhu...


mata mengantuk sangat sebenarnya. daripada tengahari tadi dok tidur je. tapi tidur kejap-kejap la. semalam Anis tak berapa nak tidur. meragam je. kejap-kejap lagi nangis. memang tak boleh nak tidur. sekejap duduk dalam buai. kejap lagi tidur atas tilam pulak.

hari sebelum tu dia dah tak berapa lena. dia bangun around 2am. main-main segala. memang tak berapa lena tidurnya. selalunya kalau dia bangun memalam and kemudian tidur semula around 4am, maksudnya dia tak berapa sihat la tu. dan memang betul apa yang aku jangka.

secara tiba-tiba dia batuk. gatal tekak je makcik kecik tu. petang semalam dia started berhingus. dan akibatnya aku la yang tak tidur malam. hehehe... tapi benda tu biasa. cuma pelik sikit la sebab tiba-tiba je batuk and flu walhal tak ada orang pun yang ada flu.

start dengan batuk pulak tu. biasanya flu dulu. dan hari ni ragamnya bertambah. tengok macam breathing laju je. risau la jugak. awal-awal pagi tadi dah bawak dia pergi sedut gas kat hospital. nampak okay sikit walaupun breathing dia still laju. nampak macam nak lelah.

keadaan macam ni la yang buat jiwa raga rasa tak tenteram je. huhuhu...



my foot: according to the MA's... kalau still tak baik jugak, datang semula sebaba PNEUMONIA boleh berulang. Ya Allah... dijauhkan la hendaknya!!!

images: files by Google Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. semoga cepat sembuh, kak :)

    ReplyDelete
  2. @ ardinihumaira

    insyaAllah...
    harap-harap macam tu la..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign