Fresh from the owner...

30 August 2010

Saya mahu berehat seketika... Huhuhu...


yesterday was Sunday. hari ni dah Isnin. esok dah Selasa. penghujung bulan Ogos aka Hari Kemerdekaan yang ke-53. kejap je masa berlalu kan? sedar tak sedar dah nak sampai ke penghujung tahun. puasa pun dah tak lama mana lagi tinggal.

semalam hari yang menggembirakan aku dengan anak-aanak. kenapa ek? encik suami balik tak bagi tahu. macam biasalah. sedar-sedar je anak buah aku panggil. katanya encik suami ada ni. aku ingatkan kat phone. so i asked her to pass me the phone la.


tapi dia cakap encik suami balik. sangat teruja la. sebab kalau diikutkan... dia tak balik langsung sepanjang bulan puasa ni. bila tanya, dia kata rindu nak berbuka dengan family kecik dia ni. awww... so sweet!!!

macam biasa jugak, kalau dah encik suami balik... anak-anak la yang paling excited sekali. memang tak tidur si Alya dok mengadap abahnya. Anis pun sama. tapi aku cakap kat encik suami tidurkan dia walaupun sekejap. nanti dia tak la meragam nak tidur time berbuka.


still tooooo excited and happy dapat berbuka and bersahur dengan encik suami. hohoho...



my foot: belum mampu untuk blogwalking kerana line masih tak menentu. tapi akan gandakan usaha untuk blogwalking. maaf pada yang belum sempat aku jengah ye. maaf sesangat!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. memang hepi tu kak... hehe.. dni nanti cmanala deen keje miri, dni kena keja semenanjung. arghhh jauhnya nak berenang laut china selatan. sobsss

    ReplyDelete
  2. @ ardinihumaira

    jauh-jauh gitu lagi kesian...
    sob..sob..sob...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign