Fresh from the owner...

03 August 2010

Pagi-pagi dah bangun sebab batuk!!! Kesian si kecik berdua ni. Kalau boleh transfer batuk tu kan ke senang...


pagi ni anak-anak bangun awal. belum 6.30 dah bangun. baru je bercadang nak update blog. menunggu nak loading page ni je dah lama. end up... budak-budak bangun, satu apa pun tak boleh buat. hehehe...

tapi kesian kat si kecik berdua ni. especially Anis. tekaknya tu mesti dah merah gila. mesti sakit. semalam dah cakap dengan MA yang checked tu tapi dia tak tengok pun tekak Anis. dia tengok Alya punya je (MA tu pulak kawan ayah aku. huhuhu...). kebetulan masa dia tengah checked Alya, ramai pulak yang datang pesan macam-macam kat dia. he was the PPP in charged.

jadik kejap-kejap tu terganggu la kerja dia nak checked orang. alahai... Anis batuk teruk. semalam dan hari ni sama je. kesian sangat. kalau la ibu boleh ambik batuk tu kan ke senang. kesian sangat tengok dia.

tapi nak buat macam mana. bukan kita mintak. Allah dah tentukan semua tu. terima je dengan hati redha. ada hikmah kenapa jadik macam tu. untuk kita insafi hidup kita ni bukan selamanya sihat dan juga bukan selamanya akan sakit.

tiba-tiba pulak aku jadik macam tu kan? hehehe... 


my foot: nak tidurkan Anis kejap. dah ngantuk dah makcik kecik seorang ni...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. semoga anak2 akak cepat sembuh tau..
    sian kecik2 tengok sakit ni rasa sayu jekan..

    ReplyDelete
  2. Iya...moga anak akak sehat sprt sediakala...dan betul,hidup tak selamanya sehat..dlm musibah baru manusia banyak ingat tuhan,nikmat juga tu~
    Latest post:Cerita Pangkor bahagian 1

    ReplyDelete
  3. @ ardinihumaira

    mekasih ye...
    kesian tengok...
    tapi tak boleh buat apa jugak...

    ReplyDelete
  4. @ iqbalsyarie

    insyaAllah...
    betul tu...
    kena beringat-ingatlah sentiasa...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign