Fresh from the owner...

23 August 2010

Menu berbuka. Roti sardin gulung dan air pelbagai warna. Hehehe...

bila ahli keluarga ramai, menu berbuka pun macam-macamlah. permintaan pun pelbagai. especially daripada budak-budak yang baru belajar nak puasa tu. mak dengan bapak budak biasa la. kena kontrol nafsu la. budak-budak standard. memang macam tu fiil dia orang.




kalau bawak ke bazar ramadhan macam-macam jugak la yang dibelinya. siap pesan jangan ambik dia ni punya la... hape la. macam la aku teringin sangat nak makan benda-benda pelik yang dia orang beli tu. eh, teremosi pulak. walhal kata-kata tu untuk sesama dia orang je. hehehe...


 
air bandung cincau permintaan mak-mak budak.


air jambu batu pun permintaan mak budak. sedap nih!!!


 
kuih wajib ado!!! popia pedas ye!!! karipap tu kadang-kadang je.


 
menu untuk dua hari berturut-turut. roti sardin gulung!!!


 
last but not least... yang ni sedap jugak kerapu goreng pedas!!!





my foot: apa menu kamu untuk hari ni? jangan makan sampai kenyang. nanti tak larat nak solat. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign