Fresh from the owner...

07 August 2010

Jika line baik sebegini... domain ini akan kekal selagi saya mahukannya begitu!!!


sudah tukar ke domain sendiri.
asalnya testing-testing saja.
tengok-tengok boleh masuk pulak bila guna domain ini.


mungkin akan terus kekal menggunakannya jika line begini.
walaupun tak berapa elok tapi still boleh loading.
tak macam sebelum ni.
tak boleh loading langsung.


harap-harap ia okay-okay saja.
sekarang cariwriter.blogspot.com telah aku tukar ke anisalya.com
okay aku ulangi...
www.anisalya.com akan beroperasi menggantikan cariwriter.blogspot.com



my foot: harap-harap lepas ni senang jugak nak loading. kalau tak terpaksa la tukar ke blogspot semula. ngeee....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. wah kak.. tahniah! InsyaAllah akan terus maju dengan blog berdomain sendiri ni.. tahniah sekali lagi dan selamat maju jaya! :D

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign