Fresh from the owner...

29 August 2010

Hujung-hujung bulan semacam inilah ia. Selalu membuatkan saya patah hati. Huhuhu...


selalunya begitulah.
dah hujung-hujung bulan ni mesti jadik.
nak blogwalking memang susah.
jadi aku minta maaf kalau ada blog kengkawan yang belum sempat aku jengah kembali.



dengan broadband ni macam tu la.
bila tengok iklan wimax rasa macam best la pulak.
tapi tu la kan...
best masa iklan dan promosi je.
lepas tu hampeh.



mahu cuba blogwalking.
walaupun susah kawan-kawan harus dijengah kan?
berjaya atau tidak kena berusaha juga.
huhuhu...



my foot: kena berperang dengan line je. kejap-kejap disconnected.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. hik2 selalu ade masalah mcm ni ya.....pakai berokben apa ya?

    ReplyDelete
  2. dni nyer bokbeng ngah meroyan gak ni kak. sobsss

    ReplyDelete
  3. @ Ogy

    celcom la mama...
    memang sengal tahap tak hingat!!!
    huhuhu...

    ReplyDelete
  4. 2 ardinihumaira

    sama la kit kan?!
    isk...isk...isk..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign