Fresh from the owner...

13 August 2010

Cuma satu entri saja sehari? Dasar pemalas!!! Hahaha... Bukan malas la...


biasa la kan?
dah namanya pun broadband memang la macam tu.
siapa suruh guna broadband in the first place?
ngeee...


ala, dulu ingat broadband tu macam bagus.
portable la konon.
senang nak bawak sana-sini.


tapi bila tiba masanya?
hampeh tahap gaban.
promosi memang gempak gila.


tapi ye la kan...
mungkin broadband ni sesuai untuk kawasan bandar je.
kampung-kampung ni tak sesuai.
hehehe...


tu sebab dapat post satu entri je.
walhal benda nak tulis tu banyak.
autopost?
kadang-kadang rajin la guna.

masalahnya mood nak taip entri ni tak menentu.
tengah buat something tiba-tiba ada idea.
kalau loading okay tak apa la jugak.


ni macam hampeh.
memang menyirap tahap air sirap waktu berbuka.
harharhar...


my foot: sudah malas mahu marah-marah. mahu loading lagi... mahu blogwalking la!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. :) dni pon duk kawasan kampung. line 3g kadang2 naik turun je kat henpon. apatah lagi bokbeng :p

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign