Fresh from the owner...

10 August 2010

Catriona Ross Bahrin pula berhijrah! Manis dan cantik sekali bila Cat bertudung! Ayu gitu!!!


dalam Metro Ahad baru-baru ini ada menceritakan tentang hijrah yang dilakukan Catriona Ross Bahrin. Wanita  kacukan itu akhirnya terbuka hati untuk bertudung. alhamdulillah... semakin ramai artis yang memilih untuk menutup aurat.

malah ada juga yang memilih untuk membuka sekaligus mendedahkan apa yang dimiliki. huhuhu... manis kan Catriona bila bertudung. katanya, hati terdetik untuk bertudung bila dia ke butik dan melihat tudung yang banyak dan pelbagai untuk dipilih.

sebetulnya itu hidayah Allah. jika DIA mahukan  hambaNya itu berubah, maka diberikan hidayah dan terbukalah pintu hati si polan untuk berhijrah dan melaksanakan apa yang telah diperintahkannya.

aduhai... sudahlah kacuk, pakai tudung menambahkan kemanisan dan keayuan yang dimiliki. tahniah buat Catriona Ross Bahrin atas penghijrahan yang dilakukan.  aku bangga!!! bangga!!! ngeee....


my foot: ada artis yang turut berhijrah daripada berpakaian sedikit elok kepada imej seksi. untuk menonjolkan bakat atau body? hmmm...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. kisah dia bertudung tu sangat menarik tau kak.. asalnya dari try tudung je hinggalah hati terdetik nak pakain tudung terus walaupun mulanya orang tak caya yang hajat nak bertudung tu betul2.. best sangat baca cerita dia.. Alhamdulillah kan kak ;)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign