Fresh from the owner...

17 August 2010

Bulan puasa ni, line internet pun puasa sama. Eh, tak tahu ke?! Sekarang dah tahu la kan… Huhuhu…


kadang-kadang line internet ni elok sangat. boleh la nak blogwalking. post entri berkeping-keping. keeping-keping ke? tapi tu kadang-kadang. yang selalunya terjadi, line ni menyewelkan dirinya la.

bulan puasa ni lagi jam broadband ni. aku rasa line ni diarahkan puasa jugak la oleh majikan beliau. tu pasal beliau jadik macam tu. bila dah puasa mesti beliau tak larat. betul kan? atau majikan beliau puasa dan tak larat. hmmm…

walaupun connect to the internet dan berada pada edge. tapi beliau tak loading pun. statik je macam tu. pink (pink ke? bukan magenta meh?!) indicates edge. blue equals to normal 3g and green indicates hsdpa which is the best la.

bila line dah bertukar kepada pink dan blinking berkali-kali… jangan harap la nak connected. walaupun pada awalnya cantik je kaler hijau tu. tapi sekejapan dah tukar pink dan blinking, lebih baik tutup laptop dan tidur. muahaha…



my foot: menyampah i mahu cerita you. you pun macam i guna broadband kan? i tahu u faham perasaan i. tiba-tiba kepala pun jam macam line internet ni. gedik la pulak. ngeee…

nni googled kat Google Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign