Fresh from the owner...

26 August 2010

Bila giliran mereka sudah hampir tamat, kini giliran saya pula untuk menerima!!! Huhuhu...



hari semalam tak berkesempatan untuk update entri lebih daripada yang sepatutnya. anak-anak still ada flu dengan batuk. flu akan ambik masa yang lama untuk baik. itu yang leceh sikit. Anis la kesian sebab dia paling teruk dapat flu kali ni. merah dah hidungnya sebab kena kesat sentiasa cecair yang mengalir tu.

bila tengok dah merah, aku guna tisu je. lembut sikit. tapi kena guna banyak la. dan kena check sentiasa. tapi si kecik berdua ni walaupun demam ke flu ke... tetap suka air. kalau mandi tu mesti nak lama-lama. tapi sekarang ni aku mandikan dia orang kejap je. Alya memahami sebab dah besar. tapi Anis sure mengamuk punya la.

tak puas main air sekejap sangat walhal dia la yang paling tak boleh nak berendam lama-lama dalam air. sikit je air masuk dalam hidung akan buatkan dia jatuh sakit. kadang-kadang aku bagi jugak extra time untuk dia berendam. tapi aku kurangkan air dalam baldi. memang kurang la. tak guna tub baby tu sebab nanti lain jadiknya. hehehe...


bila turn anak-anak dengan encik suami dah hampir nak tamat... sekarang turn aku pulak untuk sakit. daripada pagi tadi rasa macam tak selesa je hidung. nak kena flu rupanya. actually, dua tiga hari lepas dah rasa macam tak sedap je tekak ni. tapi tak ada apa-apa pun. sampai la ke hari semalam. nak sakit rupanya

hopefully tak teruk dan tak demam la. kalau tak... kesian kat bebudak ni. siapa nak tengok dia orang kan? huhuhu...


my foot: mahu istirehat sebentar!!!

Google Image files
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. cepat2 makan ubat tau kak ;) take care!

    ReplyDelete
  2. @ ardinihumaira

    huhuhu...
    kena makan ubat ke?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign