Fresh from the owner...

23 July 2010

Sudah lama tak lakukan senaman mulut. Jom!!!

 alkisah seorang anak perempuan yang baru masuk tadika bertanya kepada mummynya.. 'Mummy, mummy? sex tu apa Mi?'..

terkedulah si ibu. terasalah akan kemodenan zaman sekarang yang berjaya membuatkan manusia berfikiran lebih terbuka.

sesuai dengan konsep pendidikan seks yang sedang hangat diperkatakan... mulalah si ibu mencari jawapan yang sesuai untuk anaknya dengan harapan anaknya takkan tertinggal dalam arus pendidikan sejagat.

maka si ibu pun mula memberikan jawapan mengenai apa itu sex dengan perumpamaan antara kumbang dan bunga, diikuti dengan pembentukan bayi dalam kandungan dan diselitkan juga dengan kisah percintaan antara mummy dan daddynya dari zaman universiti sehinggalah dengan kehadiran si comel iaitu anak gadisnya yang bertanya itu..

tiba-tiba si anak menangis teresak-esak. si ibu kehairanan dan bertanya. si anak menjawab dalam tangisan...

'jawapan mummy tu panjang, ruangan jawapannya pendek saja ni!' seraya meyerahkan buku latihan yang tertulis kat depannya (cover).


NAME:...........
SEX:............
CLASS:..........
SUBJECT:..........



my foot: terlebih excited sudah ibu ni. hahaha...erk?! ada lagi ke buku yang bertulis SEX kat depan tu? hmmm...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. Hahahaha.. lucu2 :P


    New Entry Prof-Hariz
    Renungan Pagi Jumaat

    ReplyDelete
  2. Mesti bengang mak dia kan...hehe

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Cahaya-Bagaimanakah rupa kebesarannya? Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

    ReplyDelete
  4. cet...ingatkan apa..haha..

    nanti ada masa,singgah sini ya..Post baru:Jadi Bos.Mau?

    ReplyDelete
  5. hehehehehehheeeee.... :D

    ReplyDelete
  6. kelakar lah citer nie...hihihi :)

    ReplyDelete
  7. @ Hariz

    kelakar...
    1st time baca pun dah gelak...

    ReplyDelete
  8. @ baincardin

    penuh informasi..

    ReplyDelete
  9. @ iqbalsyarie

    buat sapen je kan?

    ReplyDelete
  10. @ Shiela Latif

    tu la kan...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign