Fresh from the owner...

21 July 2010

Sudah berhabuk baru sibuk nak keluarkan. Huhuhu... Award dari EmienAqil…



sebetulnya aku dah dapat award ni dah lama. dah berbulan. tapi selalu lupa nak post entri pasal ni. terima kasih kepada ibu Aqil sebab bagi award yang cute-miut ni. dan beautiful blogger ni pun sama jugak. sudah berkurun dalam simpanan tapi belum jugak buat entri pasal itu.

siapa pemberinya juga aku sudah lupa. maaf dan terima kasih.kadang-kadang kita tak mengharapakan award tapi pemberian ikhlas jangan ditolak. Boleh jugak buat simpanan walaupun cuma di alam maya.

awards yang ada di luar sana semuany cantik-canti belaka.selalu jugak bertandang ke blog bloggers lain dan tengok koleksi awards memasing sangtlah super-duper cantik! tak dapat pun taka pa. tapi seronok cuci mata tengok kawan-kawan lain dapat.

habis kalau tak ada award tu macam mana? orang tak suka kita ke? bukan gitu!!! tapi mungkin jugak kan dia orang tak suka kita. uwaaa…apa pun terima kasih kepada yang sudi memberi.



my foot: rasa macam mahu cipta award la pulak. erk?! ada masa ke nak design-design award ni? hmmm...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Simpan jgn tak simpan.. Heheheheh Mekasih sudi amik award ibu 2.. ;o)

    ReplyDelete
  2. wa..bestnyer dapat award..lawa plak tu......

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign