Fresh from the owner...

19 July 2010

She-Wolf: The Last Sentinel sudah berakhir!!! Gantinya cerita dari Thailand Striving For The Sun...


tajuknya saja sudah panjang berjela-jela. hehehe... hari ni sangat sakit kepala. daripada pagi sampai sekarang masih lagi sakit. sebab itu kurang sikit mood untuk update blog dengan blogwalking. mengadap laptop ni menambah sakit kepala sebenarnya. mahu post satu entri sebelum tidur sekejap dengan anak-anak.

harap-harapnya hilanglah sakit kepala yang melanda ni. aku tahu sebab apa jadik begini. langkah awal adalah dengan berhenti daripada mengambilnya. jika tak pun, kurangkan. selama ni pun kurang juga. cuma sehari-dua kebelakangan ni kerap pulak ambik. aku dah tahu kesannya tapi buat-buat tak tahu. padan muka aku.

aku cuma mahu cerita tentang She-Wolf yang best berbanding cerita daripada seberang tu. sudah habis ye. TAMAT! hari ni episod akhir. macam biasa la. yang jahat akan tetap dapat balasan. antara cepat dengan lambat je. Anton dan Yvana dapat balasan yang setimpal dengan apa yang dia orang dah buat.

ada unsur suspen sikit bila mana Noah dengan Lyka nampak macam dah mati. tapi aku tahu ada trick lain. nasib baik ada airmata Lyka dan Noah pakai loket batu bulan tu. kalau tak, sure dia orang tak hidup-hidup sampai bila-bila. harharhar... 

they lived happily ever after and dapat twin. Gabby dengan Alec finally jadik couple. Neesa dengan Rodolfo tied the knot. no more bulan merah. Trixie pun dah kembali normal. sebabnya both putih dan hitam daripada bangsa Lobo dah boleh hidup aman damai. kejap je cerita tu.tak meleret-leret macam cerita daripada Indonesia.

esok sudah start cerita baru daripada jiran kita jugak... Thailand. Striving For The Sun tajuknya. tengoklah macam mana cerita tu pulak. dapat menandingi She-Wolf kan? Tunggu...!!!!


my foot: mahu lelapkan mata sebentar!!! malam nanti aku blogwalking ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. sempat tengok she wolf tu skali je.
    time dorang nak kawen.

    mcm best gak citer tu.
    tapi tak sempat nk tgok ending dia.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign