Fresh from the owner...

21 July 2010

Saya rasa kamu adalah orang yang sama kan? Perlu ke cari duit dengan cara kamu ni?


nak cari duit tak salah. tak ada larangan pun. tapi bukan dengan cara macam ni. ajak main klik-klik. aku pun tak pernah datang blog orang dan bagi link sebegini. link secara sembunyi. tidak eloklah begitu kan? ini bukan caranya untuk up traffic.

tak perlu puji nice blog segala. rasa hati mengatakan kamu adalah orang yang sama. sebabnya? waktu lawatan kamu adalah selang seminit. tambahan pulak, meminta benda yang sama. kamu minta aku klik pada nama kamu dan kemudian ia akan membawa kepada link 'youthsays'.

aku tak kisah pun blog aku tak dikunjungi. datang dengan ikhlas... itu kan lebih baik. sebab itulah aku menyampah nak letak widget cbox ni. orang lain akan salah guna. tapi bukan semua buat kesalahan macam tu kan? 

tak adil la pulak sebab nila setitik, air tempayan dicurahkan. muahaha... sudah tukar peribahasa barukah?


my foot: mahu cari cara untuk bankan link 'youthsays' di cbox. bukan sombong tapi cbox adalah tempat untuk menjengah kawan-kawan. bukan menjengah link-link kamu itu!!! ada sesiapa boleh bantu???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. betol2
    kdg2 skit atie jewh nan owank2 mcm 2
    tplg pada indvdu nk klik pn
    xpaya nan care mcm pkse2 jewh

    n g satu
    klik2 link
    skali youthsay 2
    wth la kn
    kalo ada owank mcm 2
    aku trus printscreen ltk kat blog aku
    bengang lakx eh
    huhu

    ReplyDelete
  2. @ akmalhilmi

    tu la..
    hangin je.
    kita nak up trafik tapi dia org buat mcm tu pulak.

    kalau jumpa la dia org blh kasi hentam sikit ke?

    hahaha...

    ReplyDelete
  3. i pernah buat tutorial ni,

    http://hudhudpunyablog.blogspot.com/2010/07/ban-youthsays-link-di-blog-dan-shoutbox.html

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign