Fresh from the owner...

02 July 2010

Saya perlukan bantuan! Ada sesiapa yang mahu bantu?


dah banyak hari.
dah banyak benda yang tak boleh buat.
kalau macam ni memang susah la.
aku pun tak tahu sebab apa.
bukan aku seorang yang kena kot.
tapi ramai lagi.


dalam iklan bukan main promote lagi.
realitinya...
sama je semuanya.
indah khabar daripada rupa.
tapi sebelum ni okay la sikit.
tak macam sekarang.


sekarang ni melampau sangat dah.
&%(*&^$#@#$ kalaulah perkataan-perkataan itu tak salah disebut,
sudah pasti aku ucapkannya selalu.
tapi perkataan tak baik jangan sebut.
nanti anak-anak dengar susah pulak.
hahaha...


ada sesiapa yang nak bantu aku?
karate pencawang 'biru'?
tapi jangan kata aku mastermind ye...
tak pun...
kita karate blue bear yang color serupa tu.
geram betul di jiwa aku ni dengan line yang macam ni.


hampeh!!! hampa!!! kecewa!!!
sebab tu dapat post entri je tapi tak dapat nak blogwalking.
tapi aku cuba juga untuk blogwalking once the line ni dah okay sikit.
dah tak meragam macam sekarang ni.



my foot: pada kawan-kawan yang belum dapat aku balas kunjungan tu... nanti aku jengah blog korang. the line is so %^$#@**&^... tak tahu nak cakap macam mana lagi. uwaaaa...


pic credit to Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. la kesiannya dia..mintak maafla.. saya jauh diperantauan, x dpt nk tolong anda mengkarate disana... hehehe

    ReplyDelete
  2. hohoho... line teruk ek? sABO..

    ReplyDelete
  3. tidak boleh tolong... huhuu =(

    ReplyDelete
  4. @ BUNGA

    kalau balik Malaysia, boleh la tolong ek? huhuhu...

    ReplyDelete
  5. @ Hapiz Rahman

    sangat teruk. uwaaa...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign