Fresh from the owner...

26 July 2010

Rasa macam malas nak berblog... nak ada blog... nak tulis blog... semuanya bergabung dalam satu!!!


semalam memang tak boleh nak connect to the internet langsung. satu entri tu je la yang boleh published. the line sucks!!! dan masih lagi...

hari ni pun sama jugak. untuk bukak blog sendiri ni pun makan masa dekat sejam. dok connecting dengan internet je.

bila jadik macam ni... mati mood dibuatnya. semua jadi malas dan semua rasa ada. kalau sekali berdepan dengan masalah macam ni mungkin tak apa. tapi kalau dah kerap sangat? bikin panas hati gue!!!

baik layan tidur dengan anak-anak. lagi sedap. eh... eh... siapa yang tak bagi kamu tidur?! aku bangun pun untuk siapkan tempahan my niece. dah bising dah. hari-hari dok suruh siapkan tempahan dia. pening kepala aku ni. ngeee...

tapi kalau cuaca sejuk macam ni memang best tidur la. syok je. semalam hujan lebat gila. pagi ni renyai-renyai. jadik suasananya sepoi-sepoi bahasa je. best!!! best!!! memang sedap la kalau kena macam ni selalu.

hehehe...


my foot: happy monday mate!!! happy working dan selamat tidur untuk aku kejap lagi. huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. dni asik tdo je skang kak.. sobbbs :'(

    ReplyDelete
  2. @ ardinihumaira

    sama la kita...
    kalau kena no device tu memang tak boleh buat apa la... kan???

    ReplyDelete
  3. For the help please use http://www.google.com

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign