Fresh from the owner...

09 July 2010

Mula-mula Arja Lee... Sekarang ni Zul Handy Black pulak. Bravo! Bravo! Malaysia boleh!!!


rakyat Malaysia dan artis-artis Malaysia memang hebat. 
ini baru taraf Hollywood. 
gred A punya la.
tahniah kepada artis-artis Malaysia yang berani.


kalau sebelum ini Arja Lee berbogel dalam '... dalam botol',
kali ni kita boleh tengok Zul pula dalam 'Mantra'.
walaupun hanya bahagian belakang yang kelihatan,
ia tetap hebat Zul...
sangat hebat kerana satu sisi Zul Handy Black sudah terserlah.


beritanya ada di sini.


my foot: tiada kata-kata untuk menggambarkan kehebatan artis-artis Malaysia ini. aku kagum!!! huhuhu... sangat kagum!!! kamu bangga dengan mereka-mereka ini?


pic credit to Google Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. mcm2 artis mesia skrg ni.. snngguuuuhh hebat..hehe

    ReplyDelete
  2. @BUNGA
    tu la kan...
    nak jdk artis gred A la tu...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign